Atlas Copco Turbinska brusilica GTG25

GTG25 je najnovija turbo brusilica.

Ima impresivan omjer snage 2,5 kW i mase 2,1 kg uz potrošnju zraka 32 l/s.

Turbo brusilica je pokretana turbinskim motorom, koji pruža odnos snage prema masi koji ranije nije nikada postignut u brusilicama. 

To znači da možete odabrati lakši, kompaktniji alat, uz jednostavnu uporabu i dobru pristupačnost obrađivanoj površini bez gubitka snage.

Dug radni vijek - Turbina znači da motor nema lopatice koji kližu po cilindru. Zupčanici se okreću u ulju unutar kučišta s patentiranim brtvenjem. Rezultat su konzistentne performanse i rad bez prekidanja.

Vibracije svedene na najmanju mjeru - Na turbo brusilicama vibracije su svedena ispod 2,5 m/s2. To je postignuto potpuno novom tehnikom prigušivanja vibracija, autobalanserom, u kojem je slog ležajnih kuglica upotrebljen kao protuuteg neuravonoteženju brusnog kola.

Bez potrebe podmazivanja - Jedinstven turbinski pogon u turbo brusilicama znači da motor ne treba ulje za podmazivanje u zraku. To pruža više prednosti s gledišta radnog okruženja, kakvoće i produktivnosti.

Veća efikasnost - Vrijeme obrade sa turbinskom brusilicom je puno kraće dok je ukupna potrošnja zraka za posao puno manja.

Zainteresiranim koje zanima produktivnost, voljni smo napraviti demonstraciju i mjerenje  količine obrušenog materijala u jedinici vremena.

 

video